(iOS) Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences hack játék (sok pénz)
Mar 17, 2022 9:17:32 GMT 1
Post by prebselpereban on Mar 17, 2022 9:17:32 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack játék (sok pénz) ▞▞▞
▞▞▞ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences 2022 version ▞▞▞
A ganda english, hogy kaso bakit po bitin?
A szívek nem töltődnek fel Ne javaslom, ha nem szeretsz 1 napot várni, hogy megteljen 3 szív
ász ügyvédre emlékeztet!!! Imádom a grafikát, és olyan szórakoztató kikövetkeztetni a tettest!
Csodálatos játék! NAGYON tetszik ennek a játéknak a grafikája és színvilága, és az érdekes koncepció is. Sajnos, hacsak nem vásárol játékban, ez inkább egy előnézet. Csak egy bizonyos pontig játszhatsz ingyen.
Elegem van a ragadozó gyakorlatokból. Ahelyett, hogy csak eladnák a játékot, át kell ugrani az előrelépéshez, hogy X gyémántot és X szívet vásárolhasson. Maradjon távol tőle.
Detective S : Mystery game & Find the differences Aventura utry
A történet a végéig leköt. Garantáltan ingyenesen játszható, de a fejlesztők megérdemeltek egy kis fizetést tőlünk Bár a végével elégedetlen voltam, de összességében nagy élmény. Olyan stílus, mint a manhwa/webtoon. Érdekesek az esetek. És szeretem a megjelenített idézeteket is. Kár, hogy az idézeteket nem játsszák vissza ;w;
Valami elveszett a fordításban, de összességében kiváló játék. 10/10, ajánlom.
A szívekre kicsit bosszantó várni, de ez eddig szórakoztató.
Az idő túl rövid, de a játék egyedi és lenyűgöző
Bármennyire is szeretnék adni ennek az 5☆-nak, 2 fő problémám van ezzel a játékkal. Először is, van néhány nehézkes fordítás, ha angolul játszik. Nem elég rossz, hogy nem érti a legtöbbet, ami történik, de egy rejtélyes játékban, ahol a részletek számíthatnak, ez problémát jelent. Másodszor (a problémák közül a rosszabb) a játék fejezetei csak drágakövekkel nyithatók fel. Az ingyenes drágaköveket NAGYON lassan lehet beszerezni, és a fejezetek drágák. A játékmenet lezárása az alapvetően fizetőfal mögött szar.
Szeresd ezt a játékot! A történetekről, a rejtélyről, az illusztrációról és mindenről♡! Nem bánom, hogy mennyibe kerül a gyémánt vagy a szíve, ha játszani szeretne ezzel a játékkal, hirdetéseket nézegetve szerezheti meg, és szerintem az az összeg, amit naponta kaphat gyémántokat és szíveket, elég nagyvonalú ♡ Ha nem tud várni, meg lehet venni! Az egyetlen kritikusom, hogy az angol néha zavaró, de ne aggódj, még mindig nem stabil. Ennek ellenére nem árt, ha némi fejlesztést végzünk a jobb játékélmény érdekében
A motívum és a motívum különböző dolgok. Nem értettem, mit jelent a motívum kiválasztása, mert úgy gondoltam, hogy olyan vmit kell választanunk, amely a tetthelyet díszíti. Az indíték az oka annak, hogy valaki ezt választotta. Azt hiszem, erre jártál. Egyébként nagyon érdekes volt a játék!! Nagyon jól fejlett
Befejezte az első letartóztatást. Ez a játék csodálatos! A látvány szép, a rejtély pedig izgalmas. Azon kapom magam, hogy többet szeretnék játszani. Határozottan ajánlom.
szeretem
Szeresd a játékot. Minden csodálatos. A gyémántszerzés módja kissé bosszantó, mert csak akkor kaphat (ingyenes) gyémántot, ha naponta 10-es limittel nézegeti a hirdetéseket az üzletben, és befejezi az eseteket vagy történeteket. Az esetek és történetek ára pedig kicsit drága. De szuper a játék és imádom ittttttt!!!
Jó játék és grafika.. Azt javaslom, hogy ha elfogy a szívünk, reméljük akkor is feltöltődik, ha éppen nem játszunk, és értesít, ha teljes életünk van.. És remélem, hogy tud kapcsolódni a facebookon vagy a google-n, hogy spóroljon a játék... Köszönöm..
Planet Craft: Mine Block Craft Pustolovske igre ftum
Detective S : Mystery game & Find the differences Seikkailu blbz
Nagyszerű művészet és történet. Nagyon szeretem a karaktereket, főleg k asszisztenst. Nem bánom, hogy fizetek azért, hogy játszhassak ezzel a játékkal, mert támogatni akarom a fejlesztőt. Így a jövőben több ügyet is kiadhatnak. És ha nem akar fizetni, akkor is nézhet hirdetéseket, hogy gyémántokat szerezzen
Igazán nagyszerű játék és történet. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a vizsgáló játékot. Köszönjük, hogy létrehozta ezt a játékot.
Nem értem, miért kell gyémántokat használnod új fejezet vásárlásához, miután befejezted az utolsót. Ehelyett kérjük, változtassa meg, ha még nem fejezte be az utolsót, akkor gyémántot kell használnia. De ha teljesen feloldja ingyen.
Detective S : Mystery game & Find the differences Dobrodružné rlze
A különbség helyszíne igazi kihívást jelent, így érdekes. Előrelépés azonban lehetetlen, ha nem fizetsz érte.
Valójában nagyon nehéz a különbség játék. Fizessen a játékért az 1. rész után, gyémántokat kell szereznie, de az első eset és a napi bónusz után 40-et kaptam.Utána vehetsz még egy tokot, de lényegében ennyi.
Nagyon könnyű megérteni a mechanikát és játszani a játékot. Szintén nagyon nagylelkű szívvel, hogy folytassa utazását.
Detective S : Mystery game & Find the differences სათავგადასავლო jong
5 csillagot szívesen adna a munkáért. De még mindig kevés a hiba, fordítási probléma és nehéz beszerezni a gyémántokat a fejezetek megvásárlásához. A játékokhoz a grafika és a történet mind nagyszerű.
A rejtvények nehézségi fokban szépek, nem túl könnyűek, és tippek nélkül is verhetetlenek, igazán szórakoztató megtalálni a különbségeket. Érdemes támogatni a fejlesztőt, hogy vásároljon néhány fejezetet, vagy nézzen hirdetéseket a fejlődéshez.
Ez egy csodálatos játék, és annyira alulértékelt. A rajzok/képek annyira jól vannak elkészítve, a különbségek és minden. DE A TÖRTÉNETEK ÉS TELEKMÉNYEK- OMG NEM LEHET LEÍRNI, HOGY ANNYIRA JÓ, de volt egy problémám, egy nap telt el azóta, hogy letöltöttem, és a 2-es eseten vagyok, ma megpróbáltam megnyitni és betöltődött. nem tudom mi a probléma, de meg tudnád oldani
Nagyon szeretem ezt a játékot a története miatt. Minden eset és történet előrehaladása nagyon jó!Bár lehet, hogy kicsit nehéz szíveket szerezni, de az f2p játékosok továbbra is ingyen kereshetnek. Ennek ellenére ez a játék nagyon jó tartalommal rendelkezik.
Szeretem, hogy interaktív, és a történet élete fantasztikus
Fokozottabbá kellene tenni a történetet
Tetszik ez, általában nem szeretem megtalálni a különbséget, de ez egy jó változás
Nagyon jó nagyon jó történet, nem kell hirdetéseket nézned, ha nem muszáj, és nem tart olyan sokáig, hogy megkapd a szíveket, amikor kint vagy
Nagyon ajánlom, ki kell találnia, hogy ki is valójában, az információgyűjtés és az animációk aranyosak ~ ez határozottan olyan, mint egy ingyenes phoenix wright játék!
A történet jobb lenne, ha ennek a játéknak lenne angol szerkesztője vagy lektora.
Detective S : Mystery game & Find the differences Adventure wcu