Post by prebselpereban on Mar 17, 2022 9:05:09 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack oyunu (daha çox dözüm) ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Flight Pilot Simulator 3D RPG nqxz
Qrafiki biraz pisdi
ƏLAAA
Kakilmam asla yavrum
Poxdu
Donur telfondan deyil
bu ən yaxşı simulyator oyunudur! həm də gözəl qrafika, lakin daha çox təyyarə əlavə edin və təyyarələrin pul alışını silin və bir az realist olun və suyu nəmləndirin və təyyarə qəzası səhnəsini yaxşılaşdırın və digər yeniləmələr təşəkkür edirəm!
Babat
Yaxsi di
Reklamlar artıq atlama seçimi olmadan daha uzundur (əvvəllər mövcud idi). Bu oyunu oynamaq/bitirmək üçün pul qazanmaq üçün milyonçu olmalısınız. Niyə bu qədər bahalı təyyarə modellərinin qrafikası çox sadə olduğundan əmin deyiləm. oyun təcrübəsi (missiyalar) primetivly sadə, qısa (darıxdırıcı). Dinamik hava yoxdur. Gündüz/gecə dövrü yoxdur.
Reklar bezdirir
Mən bunu sevirəm
çox pisssss
OYUN ÜÇÜN SUPER ƏLA TƏŞƏKKÜRLƏR😗😗😗😗😗😗😗
Flight Pilot Simulator 3D Игре улога hnj
Bu yaxşıdır, lakin çoxlu səhvlər və joystik yoxdur və idarəetmələr çətindir və təyyarələr bahadır
Yaxsi
Bu Tətbiq əvvəllər yaxşı idi, lakin son yeniləmədən sonra hər şey pis oldu. Qara ekran verir, mən baş kapitanam və hər şeyi yenidən başlamağa dözə bilmirəm. Tövsiyə olunan təyyarələri almaq mümkün deyil və bu, Masters Səviyyəsini, xüsusən də Havada Yanacaq doldurmağı çətinləşdirir. Mən indi ən son yeniləməni yenilədim, lakin mən onu Google Play Oyunları ilə oynayana qədər oyunu oynaya bilmədim.
Siz bir neçə səviyyə əldə etməyincə və onlar nailiyyətləri/səviyyələri sikkə ilə daha yüksəklərə daşımağa davam edənə qədər bu əyləncəli oyundur. Mən bundan kifayət qədər uzun müddət həzz aldım ki, indi yalnız "sikkələr" ala bilərəm və ya onları qazanmaq üçün pulsuz uçuşda saatlarla oynaya bilərəm. Mən bunu etməyəcəyəm! Bir neçə səviyyə üçün əylənin və sonra ya dollar xərcləməyə, ya da sikkələr yaratmaq üçün SAAT sərf etməyə hazır olun. Onlar səviyyəni yüksəltməkdə bu qədər aqressiv olmasaydılar, mən bunu daha yüksək səviyyə verərdim. Mən bununla bitdim!
Flight Pilot Simulator 3D Lomu spēles khok
Bu oyun möhtəşəmdir. Bütün təyyarələrin kilidini açdım. Və heç bir problem tapmadı. Təyyarələrin idarə olunması, qrafika, fizika hər şey zəhmlidir. Təyyarələri istənilən yerə endirə bilərsiniz. Hava limanlarında deyil, dağa da enə bilərsiniz.
✋😒👎⚠
Çox zor oyundur. Heç bir donması yoxdur. Hər kəsə edirəm.
İnsanlardan bir təyyarə üçün necə 54 avro almaq olar? Mən bu qiymətə real qiymətə ala bilərdim, ona görə də insanlardan təyyarə üçün pul ödəmələrini xahiş etdiyiniz hər bir missiya? reklamlar müdaxilə edir və qiymətləriniz çılğındır. Mən başa düşürəm ki, pul almaq lazımdır, amma bu, əlimdən düşür. oyun mənim vaxtıma və xüsusən də puluma dəyməz. Oyun oynamağa dəyməz, çoxumuz axmaq bir missiya üçün soruşduğunuz pulu qazanmaq üçün 10 saat işləməliyik, sonra növbəti missiyanı təkrar-təkrar ödəməli olacaqsınız.
Gözəldi
Bu oyun yaxşıdır, amma sizə onu oynamağı məsləhət görmürəm. Çünki 1 təyyarə 45 usd və daha çox qiymətədir və siz təyyarələrinizi rəngləyə bilməzsiniz. Amma hər halda missiyalar və uçuş-enmə zolaqları çox yaxşıdır. 200 və 300 sərnişindən ibarət olan Böyük sərnişin təyyarələrini endirdiyiniz zaman son bir şey, onlar bəzən yanlara əyilirlər və ya həmişə!
OYUN OYUNU ƏSASINDA BÜTÜN ELANLARA, XÜSUSİYYƏTƏ FACEBOOK REKLAMLARINA GÖRƏ BU OYUNU SİLDİRİRƏM, VAXTIMI ÇOX AĞIRDIRIR, VAXTIMIZI İTİRİR, BYE, BYE!!!
dataDex - Pokédex for Pokémon ხელსაწყოები qdp
Şagird səviyyəsinin kilidini açmaq üçün təcrübəsiz xüsusi missiyanı tamamlamalısınız, lakin birinci səviyyəni keçmək üçün TƏLƏB olunan xüsusi bir təyyarə almaq üçün 7,49 dollar ödəməlisiniz. Ümumi fırıldaqçılıq.
İdarəetmə çox çətindir
Flight Pilot Simulator 3D Fabularne aka
Zəhmət olmasa donmuş əlavəni çıxarın. Əlavə et bağlanmayacaq oyuna qayıda bilməz. Əlavə etsəniz, ulduzlar azalacaq. Amma o zəhmli oyundan başqa. Problem həll olunarsa, bəlkə də 5 ulduza dəyər
Belədə yerə salmaq güclü
Dəhşətli oyun həmişə çökürdü Quraşdırmayın!
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır! Əksəriyyəti çətinlikləri oynamaq həqiqətən çətin olsaydı. Bu oyun üçün səviyyələrdə yeni yeniləmə yoxdur. Mən hava döyüşü və ya çoxlu hava trafiki olan böyük bir hava limanı kimi bir şey axtarırdım
Bu oyun əladır, lakin yeni səviyyə yoxdur və bu, zəhlətökəndir, mən bu oyunu illər əvvəl bitirmişəm və onlar hələ də yeni səviyyələr gətirməyiblər.
Flight Pilot Simulator 3D Igranje uloga xkz
"Əyləncəli oyunlar pulsuz" tərəfindən istifadə edilən ucuz texnikalar.......bəli, bunu pul üçün etməyinizi qəbul edirəm....amma bu sizin ilk kriteriniz olmamalıdır..... onların təyyarələrini almaq üçün təkrar-təkrar xahiş etmək ...... aralarındakı tonlarla reklamınız sizi qane etmirmi....!! Ayıb olsun ..... mən oyuna tamamilə nifrət edirəm
Fayl XAPK dır APK yada APKs eləmək olar? İnternetten yüklənmir
Oynamaq üçün əla oyundur, asanlıqla oynadığım ən yaxşı mobil uçuş sim oyunudur. Lakin bir çox şeylər çox real deyil, məsələn, 300 nəfərin təyyarədaşıyan gəmisini ziyarət etməsi və təyyarələrdə sərnişin tutumu. Ancaq məni ən çox əsəbləşdirən reklamların miqdarıdır. Əsas ekrana daxil oluram, düyməni basıram, reklam gəlir. Və reklamların hamısı axmaqdır (X səviyyəsinə çatsanız, qanuni bacarıqlısınız və s.) və təkrarlanan reklamlardır. Zəhmət olmasa onların əksəriyyətini silin. Onlar bezdiricidirlər.
Əgər proqramda heç bir alış-veriş almamısınızsa, onu quraşdırmayın və başlanğıcda qara ekran varsa, cihazınızda varsa, onu silin.
Əla oyundu dəstəkləyirəm