(Android/iOS) Hexapolis: Civilization 4X hex sonsuz mücevherler için kodlar
Mar 17, 2022 8:46:52 GMT 1
Post by prebselpereban on Mar 17, 2022 8:46:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hexapolis: Civilization 4X hex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hexapolis: Civilization 4X hex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz mücevherler için kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Hexapolis: Civilization 4X hex 2022 version ▞▞▞
Hexonia'nın utanmaz bir şekilde kırılması, ki bu politopianın utanmaz bir soygunu... ve polytopia hala açık ara en iyi versiyon. İntihal, otomatik olarak 1 yıldız incelemesi alır.
Son güncelleme hataları: Düşman birimleri suya girerken ve gemiye dönüşürken saldırabilir.(Tanık at binicisi ve mızrakçı) Birimlerim yalnızca Deniz Ustalığı ile sudan çıkarken saldırabilir. Birimler, suda bulunan bitişik bir birimi öldürdükten sonra artık otomatik olarak karadan suya geçmiyor (gemiye dönüşüyor), bu kasıtlı mı? Knightrider, Mızraklılara karşı zayıftır ama bir Mızraklıya saldırırken "Birim bonusu" verir. Lütfen adres.
Satın almadan çok zorlandım. Oyunda her adımda bir ilerleme var.
Bu oyun, diğer oyunların tüm mekaniğini çalarken, kısıtlayıcı enerji sistemini, oyunda olan her şeyde reklam isteğini ve günümüzde diğer tüm oyunların sahip olduğu kötü seviye atlama ekipmanını tokatlıyor.
Ücretsiz olarak sunulan en iyi gündelik tbs oyunlarından biri
Mükemmel oyun, bunu oynamak için saatler harcadım, kesinlikle oyuna gidiyorum.
Çok daha zor seçeneklerle karışık hızlı savaşlar için kısa seviyelere sahip harika bir strateji oyunu. Çok fazla reklam var, ancak bu ücretsiz bir oyun, bu yüzden beklenmelidir. Onları görmezden gelmeyi başardım.
<a href=""></a>
vay
Harika bir strateji oyununda harika bir gelişme. Sıra tabanlı her zaman en sevdiğim oyun türü olacak.
Hexapolis: Civilization 4X hex Strategy wzc
Eğlence oyunu
Akılda kalıcı sıra tabanlı strateji
Bu oyunun tadını çıkar
Eğlence. Ölçekleme. Sevimli. Hiç de fena değil, ama (daha hızlı) kazanmak için bir ödemesi var. Meh. Çocuklarım onu seviyor.
Eğlenceli sıra tabanlı oyun. Her savaştan sonra size eklemeler vermeye başlamadan önce, gerçekten erken puan vermenizi ister.
Orijinalden gerçekten güzel bir yükseltme. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda araştırma ağacı. Krallığınızı oyun tarzınıza göre uyarlayabilirsiniz.
Android güncelleme oyunu donduğundan oynayamıyor
Para para para. her yerde para
iyi küçük eziyet
Uygulama çöktü. Yeniden başlattıktan sonra hiç başlayamaz. Yükleme bittikten sonra sadece arka plan müziğim ve siyah bir ekranım var. Ve bildiğim kadarıyla oyunun yedeği yok, bu yüzden yeniden yüklemeye korkuyorum. Geliştiricilerden herhangi bir destek olmadan ne yapacağımı bilmiyorum.
Bugün oyunu değiştirdin ve daha iyisi için değil. Para harcadığım tek oyun seninkiydi. Artık değil. Güncelleme: Değiştirmeye devam ediyorsun. Her gün kurallar farklı görünüyor. Arada bir birkaç dolar harcamaya istekli olmaktan oyunu silmeye gittim. Siz gerçekten fakir iş adamlarısınız.
Güzel oyun merak uyandırıyor ayrıca oyun stilini beğendim
Reklamlar reklamlar reklamlar
Savaşlar ilk başta çok basit ama keşfetmek çok eğlenceli.
Hexapolis: Civilization 4X hex रणनीति yrb
Oyun eğlencelidir, geliştiriciler açgözlüdür.
oldukça eğlenceli
Eğlenceli 1 kişilik oyun, çok fazla değil ... birkaç reklam ama tamam güzel
Çevrimiçi veya çevrimdışı mükemmel oynanabilirlik. Sevimli grafikler, hızlı oyun, Civ, Empires, 90'ların PC oyunları ile ilgili strateji onlar gibi.
Hexapolis: Civilization 4X hex Stratēģiskās spēles xbk
Hexapolis: Civilization 4X hex Strategia hgg
Basit ama katkı
İyi
Sadece birimlerden yükseltmeyi seviyorum. İyi oyun!
Güzel bir oyun, P2W sisteminin tüm eğlenceyi elinden alması çok yazık
Başka bir oyunun (hexonia) tam bir kopyası ve işte 2021'deyiz ve bu oyunla hala oyun oynamayı sınırlayacak mekanik var.
her oyundan sonra reklam
Bunu oynarken reklam izlemekten çekinmiyorum, aslında sizi reklamları izlemeye zorlamak yerine ödül için reklam izlemeyi tercih ediyorum, ancak reklam ödül sistemini DÜZELTİN. Günlük oturum açma veya günlük bir görevi tamamlama için sürekli olarak x2 ödülleri için bir reklama tıklıyorum ve "lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyor bazen uygulamayı kapatıp tekrar açarak bu sorunu çözebilirsiniz, ancak bu yalnızca işe yarar zamanın P'si. Çalışmasını bile sağlayamıyorsanız, reklamlar için ekstra ödüller sunmayın.
Bu, mobil cihazlar için en iyi altıgen savaş oyunudur. Seviyeleri geçmek için para cezası ödemenize gerek yok, nadiren enerji tüketiyorsunuz ve iki zorlukla rahatlatıcı veya zorlu bir deneyim seçebilirsiniz.